fbpx

#GOODIDEA – ODPOUTEJTE SE OD PODLAHY!

Objevte fascinující svět Barlinka, odkryjte styly interiérů, inspirace pro uspořádání vašeho prostoru a nápady na módní doplňky a kutilské dekorace. Žijte v souladu s ekologií a nejnovějšími trendy! V naší galerii #GOODIDEA se odpoutáme od podlahy! Čeká vás spousta inspirativních rad.

#Funkčněji

Zde najdete návody na proměnu interiérů a balkonů, abyste si mohli více užít krásu okolí a větší pohodu. Nabízíme řešení, která si můžete přizpůsobit svým vlastním preferencím. Udostupňujeme vám znalosti o interiérovém designu přizpůsobenému vašemu životnímu stylu. Připravili jsme spoustu informací o moderních řešeních, jako jsou např. tipy pro úložné prostory, aby se váš každodenní život stal více organizovaným.

#Příjemněji

Při plánování dobrého interiéru jde také o vlastní dobrý pocit. Rady ohledně kombinace stylů, textur, barev a různých materiálů vám určitě pomohou vytvořit domácí azyl a dokonalé místo k odpočinku. Dáváte přednost elegantním interiérům ve stylu Glamour? Loftovému stylu? Nebo snad Modernímu klasickému interiéru?

Pozvěte své přátele ke společnému strávení času, nebo se pohodlně usaďte a relaxujte sami nebo uspořádejte večírek – každá z těchto možností je možná při vhodném uspořádání domácího prostředí.

#Jednodušeji

Aranžování je činnost, kterou nelze podceňovat. Od fází plánování kudy povede instalace, vymezení zóny každodenního přebývání až po výběr barvy stěn nebo způsobu osvětlení, na tom všem záleží. Doplňky interiéru jsou také aspektem, který rozhoduje o tom, jak dané místo budeme nakonec vnímat a zda bude útulné či spíše syrové. Díky našim radám a doporučením bude aranžace i velmi malého prostoru mnohem jednodušší.

#Nechte_se_inspirovat